Coaching

Coaching

In het onderwijs maak je elke dag keuzes. Die keuzes beïnvloeden de kwaliteit van je lessen, het gedrag van de leerlingen in je klas en het plezier in je werk gedurende de hele dag, want school stopt niet als de bel gaat. Keuzes maken is niet altijd makkelijk. Er is veel om over na te denken, veel mogelijkheden om uit te kiezen en elke dag ontzettend veel werk te verzetten. 

 

Of je nu net begint voor de klas of al jaren ervaring hebt, iedereen loopt tegen zaken aan op verschillende gebieden. Waarin je wilt groeien!  

Blijft het lastig om goed orde te houden? Om een bondige instructie te geven? Om alle leerlingen de juiste aandacht te geven? Om je tijd effectief in te delen? Om bepaalde lessen aantrekkelijker te maken? Om het tempo in de les te krijgen? Om een goede sfeer neer te zetten onderling? En heb je er last van dat één van deze dingen niet lukt? 

Of lukken al deze dingen wel maar wil je graag verdiepen of verrijken? Een nieuwe stap zetten in jouw onderwijscarrière? Nieuwe tips en ideeën horen en zien? Brainstormen over hoe jij je onderwijs nog toffer kan maken? Ben je toe aan een frisse blik en nieuwe inspiratie? 

Welke van bovenstaande vragen je ook aanspreekt, ik kom graag jouw klas in!

Mijn coaching kenmerkt zich door positiviteit, energie, inspiratie en aandacht voor de leraar. Ik wil leraren inspireren om sterker voor de klas te staan. En gelukkiger te zijn in hun dagelijkse onderwijspraktijk.

Individuele coaching begint met een aantal vragen die je per mail of telefonisch kan beantwoorden. Het eerste bezoek is een observatie met aansluitend een nagesprek. Deze observatie is volledig gericht op jouw kijkvraag. Het minimum aantal bezoeken is 3. En tijdens één van die drie bezoeken geef ik een voorbeeldles aan jouw klas. 

Van  elk bezoek ontvang je een verslag. Dit verslag is bedoeld voor jou en kan door jou gedeeld worden met de leidinggevende. 

Coaching gaat bij mij vanaf 3 bezoeken, de frequentie van deze bezoeken gaat in overleg. 

Per bezoek € 275 excl. BTW en eventuele reiskosten.

200521%20Renee%20van%20Eijk0743_edited.j

Werk(te) voor:

triange.png
dakpark.png
de mare.png
willemsschool.png