top of page

Instagram cursus

Een Instagram cursus is zoals de naam al doet vermoeden, een cursus op Instagram. Het is een cursus die gegeven wordt via een Insta account waar je toegang toe krijgt op het moment dat je een kaartje hebt gekocht en hebt betaald.  

Je wordt voor een aantal weken toegelaten tot het account van de cursus en je hebt alle vrijheid om de cursus te volgen in je eigen tempo en op je eigen moment. 

Het is een redelijk moderne manier om een cursus te volgen. Via filmpjes in stories, uitdagingen en voorbeelden in de tegels word je geïnspireerd om je onderwijs goed vorm te geven, te verrijken en/of te verdiepen. 

Momenteel hebben we twee cursussen in ons aanbod. De cursus #SterkeStartVoorDeKlas is beschikbaar aan de start van het schooljaar en na de kerstvakantie. 

De cursus #TeachLikeAChampion gaat binnenkort van start. Meer informatie is te vinden op de betreffende pagina, waar je komt via onderstaande knoppen. 

Cursus

Teach

Cursus

Sterke Start

ReneeEline-48.jpg

Chantal, cursist van #SterkeStart

 

"In augustus 2020 begon ik met mijn LIO. Ik mocht vanaf het begin van het schooljaar 3 dagen in de week een groep 1/2 draaien. Ik vond dat reuze spannend en wilde goed voorbereid het strijdtoneel opgaan. Via een kennis kwam ik jullie cursus tegen, ik schreef mij direct in. De cursus ‘sterke start voor de klas’ heeft mij in de eerste weken heel veel handvaten gegeven om gestructureerd, geordend en gefocust de eerste lesweken te beginnen. De begeleiding die je kan krijgen, de manier waarop de cursus wordt aangeboden heb ik als zeer positief ervaren. Ik haal er ook nu aan het einde van het schooljaar nog punten uit. 

 

Twijfel je nog? Niet doen, gewoon inschrijven. Het is het geld meer dan waard.

bottom of page