top of page

Instagram cursus

Een Instagram cursus is zoals de naam al doet vermoeden, een cursus op Instagram.

Je wordt  toegelaten tot het account van de cursus en hebt vervolgens alle vrijheid om de cursus te volgen in je eigen tempo en op je eigen moment. Je hebt toegang tot het account zo lang als Eline en ik in het onderwijs werken. 

Via filmpjes in stories, uitdagingen en voorbeelden in de tegels word je geïnspireerd om je onderwijs goed vorm te geven, te verrijken en/of te verdiepen. Dit ondersteunen we met een e-book met een samenvatting van de theorie en praktische opdrachten. 

Momenteel hebben we twee cursussen in ons aanbod. De cursus #SterkeStartVoorDeKlas bereidt je voor op een nieuw schooljaar of een nieuwe start gedurende het lopende schooljaar. De cursus #TeachLikeAChampion behandelt zo'n

10 technieken Teach like a champion. 

 

Meer informatie is te vinden op de betreffende pagina, waar je komt via onderstaande knoppen. 

Cursus

Teach

Cursus

Sterke Start

ReneeEline-44_edited.jpg

Chantal, cursist van #SterkeStart

 

"In augustus 2020 begon ik met mijn LIO. Ik mocht vanaf het begin van het schooljaar 3 dagen in de week een groep 1/2 draaien. Ik vond dat reuze spannend en wilde goed voorbereid het strijdtoneel opgaan. Via een kennis kwam ik jullie cursus tegen, ik schreef mij direct in. De cursus ‘sterke start voor de klas’ heeft mij in de eerste weken heel veel handvaten gegeven om gestructureerd, geordend en gefocust de eerste lesweken te beginnen. De begeleiding die je kan krijgen, de manier waarop de cursus wordt aangeboden heb ik als zeer positief ervaren. Ik haal er ook nu aan het einde van het schooljaar nog punten uit. 

 

Twijfel je nog? Niet doen, gewoon inschrijven. Het is het geld meer dan waard.

bottom of page