top of page

Sterke start voor de klas

De nieuwe startdatum van de cursus is bekend! Op dinsdag 1 augustus openen de fictieve deuren van het Instagram cursus account. Je hebt, in tegenstelling tot eerdere jaren, dan voor altijd toegang tot al het materiaal. 

De Instagram cursus #SterkeStartVoorDeKlas richt zich op de start van jouw schooljaar. De cursus draait één keer per jaar. De start is altijd in de zomervakantie en de cursus loopt door in de eerste weken van het schooljaar. Zo heb je alle tijd om je goed voor te bereiden op je frisse start, je LIO stage of je nieuwe baan!

Deze cursus is interessant als je ;

– net of bijna klaar bent met de opleiding tot leraar
– de opleiding volgt en tegelijkertijd ook voor de klas staat
– al langer voor de klas staat maar behoefte hebt aan een sterkere start
– al langer voor de klas staat maar behoefte hebt aan inspiratie

Tijdens deze cursus leer je hoe je sterk kan starten voor de klas. We richten ons in de cursus voornamelijk op het basisonderwijs. Onderwerpen die in de modules aan bod komen zijn o.a. je mindset, groepsvorming, verwachtingen uitspreken, straffen &  belonen, goed lesgeven en invallen voor een dag. In 2,5 uur kijk- en luistertijd komen deze en meer onderwerpen aan bod. 

Je krijgt voor ongeveer 8 weken toegang tot het Instagram-account. Daarin zitten de 9 modules, opdrachten en filmbeelden met klassensituaties ter illustratie van voorbeelden uit de cursus. Daarnaast krijg je ook een e-book met opdrachten die ervoor zorgen dat je datgene wat verteld wordt in de cursus, kan vertalen naar de praktijk van jouw klas. 

De cursus kost € 125,- incl. BTW en daarvoor krijg je:

  • 9 modules cursus (totaal 2,5 uur) 

  • werkboek (e-book)

  • 1 x live Q&A 

  • voorbeelden uit de praktijk

  • checklists materiaal voor de klas

  • contact met andere leraren in de groep

Heb je de cursus eerder gevolgd? Dan krijg je voor € 15,- incl. BTW opnieuw toegang tot het account. 

 

De cursus is gemaakt door Eline Kaim en Renée van Eijk en wordt op Instagram gegeven door Renée. Kijk op mijn account (@reneevaneijk of @reneevaneijk.onderwijs) voor een aantal voorbeelden. 

Voor vragen mail naar sterkestartvoordeklas@gmail.com

Of klik op de knop hier rechts voor de Powerpoint met informatie over

de cursus. Let op! Bij elke dia zit een filmpje, als je erop klikt krijg je een

voorbeeld te zien uit de cursus. 

logo sterke start.png

Ja, ik wil deelnemen aan de Instagram cursus Sterke Start. Na betaling ontvang je binnen 24 uur een mail met de praktische informatie over het verloop van de cursus en de aanmelding bij het Insta account. 

Selecteer een item (€)

Bedankt voor je aanmelding, binnen 24 uur ontvang je de praktische informatie en je betaalbewijs. 

Ja ik wil meedoen aan de Instagram cursus #SterkeStartVoorDeKlas.

 

Beginnen met de cursus #SterkeStartVoorDeKlas is het hele jaar mogelijk. Deelname aan de cursus kost € 125 voor nieuwe cursisten, € 15 voor oud-deelnemers en € 90 voor deelnemers aan de webinar gedrag . In tegenstelling tot eerdere jaargangen houd je vanaf 1 augustus voor altijd toegang. 

Bij aankoop ga je akkoord met de algemene voorwaarden. 

Klik hier voor de algemene voorwaarden. 

bottom of page