top of page

Webinar

Coaching

Yes! De webinars voor schooljaar 2024-2025 zijn bijna allemaal gepland!

Ik start het schooljaar met een webinar gericht op een Sterke start. Je ontvangt de de opname van de originele webinar, deze duurt 2 uur en moet je van tevoren gekeken hebben. In de webinar live in augustus gaan we de verdieping in, leer ik je twee aanvullende Teach technieken en is er ruimte voor vragen en casuïstiek. De webinars zijn gepland in de week voordat school start per regio. 

Voorbereiding op een sterk schooljaar in de webinar Teach gedrag.
Close Reading biedt verdieping en kennis aan je leesonderwijs.

Tijdens de 5 webinars Close reading bereid ik samen met Nadia Kuipers live een boek of tekst voor volgens de CR methodiek. We behandelen komend schooljaar leesboeken, informatieve boeken, poëzie en prentenboeken. Per boek laten we minimaal drie sessie reeksen zien en je ervaart zelf een sessie. Per sessiereeks bieden we een leesdoel, tekstgerichte vragen, instructie en begeleide inoefening tips en een (schriftelijke) verwerking. Het boek van tevoren lezen is niet verplicht maar helpt wel bij het volgen van de webinar. In de webinar Leesmotivatie geef ik je ontzettend veel praktische tips om het voorlezen, zelfstandig lezen, praten over lezen en etaleren van lezen een boost te geven in de klas én school. 

Webinars over lesgeven? In de webinar EDI verdiept geef ik per lesfase extra tips vanuit wat ik als trainer zie en ervaar in de klassen waar ik observeer en zelf lesgeef en ga ik in op differentiatie. De webinar CVB vragen gaat volledig over vragen stellen. In welke fase stel je welke vragen, op welke manier geven leerlingen antwoord en wanneer ben je tevreden? De webinar Teach - interactie & betrokkenheid is gericht op technieken die ervoor zorgen dat de betrokkenheid van je leerlingen vergroot en de interactie verbetert. Per techniek vertel ik een stuk theorie, geef ik praktische tips over de invoering van de technieken in de klas én zie je veel filmbeelden. 

Je lesgeven verdiepen met Teach en EDI
Ik deel graag met welke mindset ik train.

Interesse in het trainende/coachende stuk van mijn werk? In de webinar Van leraar tot coach neem ik je als het ware mee op mijn carrière pad. Ik laat zien welke keuzes ik heb gemaakt om van leraar tot het ZZP werk te komen dat ik nu doe. In deze webinar vertel ik zo'n 30 minuten over deze keuzes en is er daarna vooral heel veel ruimte voor vragen over het ZZP leven in het onderwijs. In de webinar Train de trainer laat ik je zien hoe ik train en dan vooral hoe ik het observeren aanpak, voorafgaand, tijdens en erna. 

Aanmeldformulier voor de online inspiratiesessie (webinar). 

Aan welke online inspiratiesessie wil je deelnemen?

Leuk dat je je hebt aangemeld voor een van mijn webinars! Binnen 24 uur ontvang je een mail met praktische informatie over deelname. Apart daarvan ontvang je een mail met een betaalbewijs.

Ja ik wil een webinar bijwonen! 

Alle webinars starten om 19:30 uur, duren 75 minuten met een uitloop van maximaal 1 kwartier. Webinars zijn niet terug te kijken. Ben je onverwacht verhinderd? Laat het op tijd weten, dan kan je kosteloos wijzigen naar een andere webinar.

 

Bij aanmelding ontvang je direct bevestiging. Binnen 48 uur ontvang je een betaalbewijs. 

 

Wil je meerdere webinars volgen en liever per factuur of betaalverzoek betalen? Of wil je met meerdere collega's dezelfde webinar volgen en per factuur betalen? Stuur een mail naar vaneijkrenee@gmail.com.

Deelnemen vanuit België? Dat kan! Stuur me een mail waarin je aangeeft aan welke webinar je deel wilt nemen, dan stuur ik je mijn rekeningnummer om het bedrag over te schrijven aangezien mijn website niet werkt met Belgische banken. 

Bij aankoop ga je akkoord met de algemene voorwaarden. 

Klik hier voor de algemene voorwaarden. 

bottom of page