Team training

Coaching

Behoefte aan een inspirerende trainer? Iemand uit het werkveld? Met 15 jaar ervaring voor de klas? Een trainer die zelf ook voor de klas gaat staan om te illustreren hoe je technieken toe kan passen in je onderwijs? 

Mijn studiedagen of dagdelen kenmerken zich door positiviteit en enthousiasme. Tijdens zo'n dag wissel ik theorie af met praktijkvoorbeelden. Nieuwe informatie en kennis met interactieve werkvormen. Ik maak gebruik van mijn ruime ervaring in het basisonderwijs en alle trainingen die ik zelf heb gevolgd. Ik gebruik veel video materiaal ter illustratie van de theorie.

Ik vind het belangrijk dat je aan het denken wordt gezet, aangesproken wordt op je eigen kunnen en dat je de dag erna in jouw eigen praktijk direct iets kan veranderen wat je onderwijs ten goede komt. 

Al mijn studiedagen en trajecten ontwerp ik op maat. Het is mijn doel om zoveel mogelijk aan te sluiten op de behoefte van de school en het team. Daarom is een uitgebreid startgesprek, telefonisch, online of live, essentieel aan de start van een traject. 

Een studiedag wordt sterker als er een traject op volgt waardoor het geleerde beter beklijft en echt onderdeel wordt van het dagelijks handelen. Na een plenair trainingsmoment observeer ik leraren in de school op datgene waar de training over gaat. Een optie is om een aantal weken later voorbeeldlessen in te kopen. 

Heb je meer behoefte aan een speldenprik aan inspiratie? Een workshop waardoor leraren aan het denken worden gezet en mogelijk zelf verder willen ontwikkelen? Boek dan een inspiratiesessie! 

Mijn expertise ligt qua teamtraining in de volgende onderwerpen: Teach Like A Champion,  begrijpend lezen bij de kleuters, EDI model (Expliciete Directe Instructie). Benieuwd of ik op een ander vlak wat kan betekenen? Neem gewoon even contact met me op!

Dag training 1 trainer € 850

Dag training 2 trainers € 1500

Dagdeel training € 600

Inspiratiesessie á 1,5 uur € 450

Dag observaties incl. gesprekken en verslagen € 850

Dag voorbeeldlessen incl. gesprekken en voorbereiding € 850

Dag voorbeeldlessen met 2 trainers € 1500

Traject op maat prijs in overleg.

Alle prijzen zijn exclusief BTW en eventuele reiskosten.

200521 Renee van Eijk3482.jpg
klankhof.png

Werk(te) al voor:

Charlois.jpg
ikc vincent.png
margriet.jpg
dr de visserschool.jpg